събота, 17 януари 2015 г.

Панирани палачинки


     Панирани палачинки





Необходими продукти за палачинките:
3 яйца
500мл. прясно мляко
2 ч.ч. брашно
щипка сода за хляб
(ако е необходимо добавете и малко вода да разредите сместа)


За плънката:
300г. Пушено месо , аз използвах жарен свински врат
Майонеза
2 с.л. кетчуп

2 яйца за паниране


Начин на приготвяне:
Направете си палачинките по стандартния начин , с описаните продукти по-горе ,които излизат 10 на брой.



Аз си направих домашна майонеза, а ако искате използвайте и купешка като сложите вътре кетчупа и накъсате месото.



Сложете от плънката около 1 пълна с.л. не повече в средата на всяка палачинка и завийте като пакетче.







Натопете в разбитите яйца и изпържете в добре загрята мазнина.
Отцедете върху салфетки или домакинска хартия.



Поднесете с подходяща гарнитура.









Ако са Ви допаднали рецептите с този блог , заповядайте в страницата на блога във Facebook , където ще ми е приятно да споделяте снимки с рецептите,които сте опитали както и мнения за тях. Ще се радвам да си комуникираме! Страницата ще намерите като щракнете ТУК

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...