сряда, 6 май 2015 г.

Агнешка супа


Агнешка супа 







Необходими продукти:

200г. агнешко месо 
200г. лашад
фиде
пресен джоджен

сол,черен пипер
5 стръка пресен лук


Начин на приготвяне:


Агнешкото месо се сварява, (ако имате печено агнешко може да използвате него) и се прецежда бульона в който се е варило.
В тенджерка слагаме малко мазнина и задушаваме пресния лапад и нарязания на ситно пресен лук.
След като омекне добавяме от бульона и оставяме да заври. 
Прибавяме агнешкото месо накъсано на дребно и фидето.
Поръсваме със ситно нарязания пресен джоджен.

Оставяме да покъкри за още 15 мин. на слаб огън.
Подправяме.
Да Ви е сладко!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
 




Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...